Нова спортна проява обогати календара на Албена, олимпийска шампионка награди призьорите
Нова спортна проява обогати календара на Албена, олимпийска шампионка награди призьорите
Slide
Slide
Slide
Slide

Албена. Олимпийската шампионка на двойка скул от Монреал 1976 година Здравка Йорданова, която е президент на Българската Мастърс федерация, връчи отличията на завършилия първи национален Мастърс бридж шампионат в курорта „Албена“. Спортната проява бе открита и това даде възможност в нея се включат и състезатели от Румъния и Украйна, съобщи организаторът Стефан Георгиев. Двойковият турнир бе спечелен от Пейчо Чолаков /Бургас/ и Васил Гетов /Варна/.

Втори завършиха румънците Луиза Анческу и Даниел Анческу, следвани от Милко Славов /Варна/ и Красимир Димитров /Сливен/. Четвърти завършиха Драганка и Стефан Георгиеви /Добрич/.

Паркирането в курорта „Албена“ е безплатно, ето какво може да предложи ваканционното селище през есента

В отборния турнир първото място бе завоювано безапелационно от добричко-варненската формация “СамМарти” в състав: Паскал Паскалев, Йордан Щерев, Ивайло Манов и Кирил Иванов. Втори е отборът на варненския клуб “Асо Пика” с капитан Светла Ненова, а трети завърши спортен клуб “Дама купа” в състав: Драганка Георгиева и Стефан Георгиев /Добрич/, Пейчо Чолаков /Бургас/ и Васил Гетов /Варна/.

Албена домакинства на две футболни квалификации от календара на УЕФА

Всички участници и гости на курорта изказаха своята благодарност към домакините от „Фламинго гранд“ и „Албена“ АД за предоставените чудесни за игра за провеждане на шампионата и за настаняване във ваканционното селище.

Амбицията на организаторите е да превърнат проявата в традиционна.

Всички актуални предложение на курорта „Албена“ може да разгледате тук – ОФЕРТИ!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията