Slide
Slide

Албена. Олимпийската шампионка на двойка скул от Монреал 1976 година Здравка Йорданова, която е президент на Българската Мастърс федерация, връчи отличията на завършилия първи национален Мастърс бридж шампионат в курорта „Албена“. Спортната проява бе открита и това даде възможност в нея се включат и състезатели от Румъния и Украйна, съобщи организаторът Стефан Георгиев. Двойковият турнир бе спечелен от Пейчо Чолаков /Бургас/ и Васил Гетов /Варна/.

Втори завършиха румънците Луиза Анческу и Даниел Анческу, следвани от Милко Славов /Варна/ и Красимир Димитров /Сливен/. Четвърти завършиха Драганка и Стефан Георгиеви /Добрич/.

Паркирането в курорта „Албена“ е безплатно, ето какво може да предложи ваканционното селище през есента

В отборния турнир първото място бе завоювано безапелационно от добричко-варненската формация „СамМарти“ в състав: Паскал Паскалев, Йордан Щерев, Ивайло Манов и Кирил Иванов. Втори е отборът на варненския клуб „Асо Пика“ с капитан Светла Ненова, а трети завърши спортен клуб „Дама купа“ в състав: Драганка Георгиева и Стефан Георгиев /Добрич/, Пейчо Чолаков /Бургас/ и Васил Гетов /Варна/.

Албена домакинства на две футболни квалификации от календара на УЕФА

Всички участници и гости на курорта изказаха своята благодарност към домакините от „Фламинго гранд“ и „Албена“ АД за предоставените чудесни за игра за провеждане на шампионата и за настаняване във ваканционното селище.

Амбицията на организаторите е да превърнат проявата в традиционна.

Всички актуални предложение на курорта „Албена“ може да разгледате тук – ОФЕРТИ!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията