Slide
Slide

София. От 22 юли FlixBus стартира автобусни пътувания до някои от най-популярните туристически дестинации в България, като Слънчев бряг, Златни пясъци, Варна, Обзор, Бургас, Албена и Каварна, с цел да подпомогне рестарта на международния туризъм. Зелените автобуси ще имат 6 потегляния седмично до 5 септември, предлагайки удобна, безопасна и екологична алтернатива за пътуване, съобщават за Bgtourism.bg от компанията.

Доставчикът на услуги за мобилност присъства в България от 2018 г. и предлага международни линии до европейски дестинации като Загреб, Любляна, Залцбург или Мюнхен.

Разширяването на зелената мрежа до някои от най-популярните курорти в България отразява нарастващия интерес на пътниците за пътуване по българското крайбрежие, особено през лятото.

Според данните преди пандемията, анализирани от FlixBus, през 2019 г. България е третата най-популярна дестинация за румънците избрали да пътуват по международни маршрути с автобус.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram, TikTok, LinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията