София, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. Н.Ц.В. Княгиня Карла рекламира София като чудесна дестинация за конгресен и културен туризъм, съобщава сайтът на царското семейство kingsimeon.bg.

Н.Ц.В. Княгиня Карла

Преди месец Княгиня Карла доведе в София журналистката Наталия Рос, която е специализирала в издирването и отразяването на места по целия свят, които са подходящи за бизнес туризъм. Княгинята й показа много конгресни зали, хотели, културни забележителности и ресторанти в столицата, достойни да бъдат рекламирани в престижното туристическо списание „Meet in on air“.

Принцеса Дана Фирас: Не бих се поколебала да се върна в България като турист

Г-жа Рос остана впечатлена от възможностите за развитие на конгресен туризъм в София.

В броя на списанието за лято 2021 г. излезе обширна статия с богат снимков материал, посветена на българската столица. В нея авторката представя Националния дворец на културата, Катедралата „Св. Александър Невски“, църквата „Света София“, двореца „Врана“, Боянската църква и много други забележителности на града.

Статията може да прочетете в приложения по-долу линк на стр. 42 към електронното издание на списанието.

http://dp.hpublication.com/publication/9f0940e7/mobile/

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram, TikTok, LinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията