Партньорите на Тез Тур посетиха близо 20 хотела в Шарм ел Шейх и се увериха в готовността на домакините да посрещнат български туристи
Партньорите на Тез Тур посетиха близо 20 хотела в Шарм ел Шейх и се увериха в готовността на домакините да посрещнат български туристи
Slide
Slide
Slide
Slide

Шарм Ел Шейх. Опознавателна обиколка за своите партньори организира ТЕЗ ТУР. Посетени бяха близо 20 хотела в Шарм Ел Шейх – една от водещите дестинации за гмуркане и шнорхелинг на Синайския полуостров.

”В хотелите и районите за разходка беше спокойно и туристите се наслаждаваха на тяхната почивка”, споделят участниците в тура.

Египет като водеща туристическа дестинация показа, че са взети всички мерки относно ситуацията с КОВИД-19 – носене на маски, спазване на дистанция, дезинфекциране на приборите за хранене (или предлагане на прибори за еднократна употреба), изваряване на хавлиите за баня и др.

Организирания от туроператора Тез Тур България инфотур и със съдействието на приемащия офис, се проведе в първата половина на май т.г.

В програмата е бил включен оглед на близо 20 хотела от 4 и 5-звездна категория в различните райони – Хадаба, Шаркс Бей, Наама Бей, Набк и др.

Очаквайте скоро ТОП списък с най-добрите хотели!

Разгледайте най-приоритетните и добри партньори на Тез Тур в Шарм ел Шейх.

Групата е имала възможност да види красиви коралови рифове, богатия пъстроцветен морски свят по време на екскурзията с корабче.

Планирайте сега своето слънчево бягство до Тенерифе през есента, Тез Тур ще има директни полети от София

”От пристанището на Хадаба тръгнахме в посока Национален парк Рас Мохамед, където имахме няколко спирки с възможност за гмуркане, с включен обяд на борда – прекарахме си чудесно.”, споделят участниците.

Тез Тур планира 11 чартъра до Тунис с чудесна програма, първият е на 18 май

В Шарм Ел Шейл има възможност за допълнителни екскурзии, за които туристите могат да се запишат на място.

Бейзат Туналъ потвърди: Анталия е готова да предложи най-добрата и сигурна ваканция за българските си гости

Една от тях е изкачването на планината на Моисей посещението на Манастира ‘’Света Екатерина’’, екскурзия до Кайро с посещение на Пирамидите в Гиза, яздене на камила в пустинята или разходка с джип, посещение на бедуинско селище и др.

Всичко това може да стане част от вашата есенна почивка ако се доверите на ТУЗ ТУР!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията