София. Най-голямото туристическо изложение в Румъния Târgul de Turism al României (TTR) тази година се провежда онлайн. За пета поредна година Camping.bg ще вземе участие на събитието, като ще бъдат представени пред туристите от северната ни съседка възможностите за почивка в 34 от най-добрите български къмпинга.

Специално за читателите на Bgtourism.bg!
Очаквайте на 20 февруари, 08.00 часа
10 препоръчани къмпинга в България за 2021 г. (ТОП 5 морски и ТОП 5 във вътрешността на страната)

На виртуалния щанд на Camping.bg ще има възможност да бъде свалена електронна бетаверсия на най-новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г. Всеки посетил онлайн щанда на Camping.bg ще има възможност и да зададе въпросите си относно къмпинг туризма в България посредством специална чат платформа, включително и с видеоконферентна връзка.

Румънците се очертават за втора поредна година като най-многобройните чужди туристи в българските къмпинги. Поради трудностите при пътуване зад граница миналото лято много от северните ни съседи предпочетоха почивката с палатки, каравани и кемпери по къмпингите у нас и особено по черноморските. Тази година Camping.bg ще положи още повече усилия за промотиране на България на румънския пазар.

Участието на Camping.bg на изложението TTR се осъществява благодарение на любезната персонална покана отправена от Министерство на туризма на Р. България.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията