Павлин Косев, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Варна. Европейското първенство по плажен хандбал за мъже и жени, както и за юноши и девойки до 19 години, ще се проведе във Варна през юли 2021 година. Новината днес съобщи Павлин Косев по време на конференцията „Новите бизнес модели в туризма“, която бе част от първия ден на четвъртото издание на туристическото изложение „Туризъм Експо Дестинация Варна“. От 8 до 11 юли ще бъдат излъчени шампионите при младежите, а от 13 до 18 юни – при мъжете и жените.

Официално откриха туристическото изложение във Варна

„Варна разполага с богата и културна програма. Необходимо е всички ние да бъдем посланици на събитията. Изборът на домакинството е престижен не само за спортния календар, но и за хотелиерите, които ще посрещнат и настанят участниците. Събитието е предпоставка за силен туристически сезон, въпреки пандемията“, заяви Павлин Косев, който е организатор на туристическото изложение и председател на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите.

Ирена Георгиева: 35 евро за седалка ще има и през 2021 г., 20 туроператора подадоха заявления за субсидията

Зам.-кметът Коста Базитов припомни по време на конференцията, че Варна ще домакинства през 2021 г. и на още едно голямо спортни събитие – Европейското първенство по художествена гимнастика.

Франк Кванте пред bgtourism.bg: Имаме готовност веднага да пуснем лаборатории за бързи тестове на летищата във Варна и Бургас

Първият ден на изложението се отличи с позитивния тон и добрите примери на професионалистите в туристическата индустрия, които в условията на пандемия показаха, че само заедно и отговорно може да се преодолеят новите предизвикателства.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията