Slide
Slide

Ако влезете в горите в Германия, ще бъдете сигурни в хипнотизираща изненада. Разпръснати из цялата страна са смесица от невероятни пътеки по върховете на дървете в стил Ewok, които предлагат невероятна гледка към околните гори, реки и планини и включващи усукани пътеки, пързалки и въжени мостове.

Baumwipfelpfad Bayerischer Wald в Националния парк на Баварския лес е най-дългата пътека по върховете на дърветата в света с дължина от 2665 фута (1300 м), съобщава Daily Mail.

По пътя има различни странични атракции за по-смели хора, включително въжени мостове и греди за баланс.

Интерактивните знаци по пътя разкриват горски факти, а децата ще харесат пързалката и въжения мост. Пътеката, която се отваря врати през 2016 г., е построена с 35 000 кубически фута (1000 кубически метра) от ела и лиственица, плюс 100 тона стомана.

Този нов луксозен курорт за къмпинг в Мейн се предлага с лично огнище и ярки пейзажи

Джулия Ланиг, която наскоро посети пешеходната пътека, каза, че пътеката и кулата на върха са „наистина впечатляващи“. Тя добави: „Пешеходният мост беше лесен за разходка и 360-градусовата гледка от върха определено си заслужава. Можех да видя до няколко километра и се наслаждавах на тишината и природата. Посещението ми отне около два часа и половина. “

За да се гарантира изживяването да разгледате спокойно, по протежение на пътя има закътани павилиони за посетители, които служат за почивка и да се насладите на зелените гледки.

Диана Михайлова

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията