МИТТ 2021
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Министерството на туризма получи престижното отличие за „Най-добро презентиране на направление“ на 27-то Международно туристическо изложение MITT’2021 по време на тържествената церемония за награждаване на участниците в изложението.

MITT е най-голямото международно туристическо изложение в Русия в категорията „Туризъм и отдих“, делова площадка за страни, региони и туристически компании от целия свят, които представят своите туристически продукти и услуги на руския пазар.

При голям интерес към България започна туристическото изложение MITT в Москва

След едногодишна пауза това е първото оф-лайн туристическо изложение в Русия, в което си дават среща 1 533 участника от 52 руски региона и 15 страни, сред които Турция, Гърция, Куба, Израел, Хърватска, Казахстан и др.

Марияна Николова пред руския посланик: Проучват се възможностите границата между двете държави да бъде отворена за пътувания

България е традиционен участник в този голям международен туристически форум. И през тази година Министерството на туризма организира българското участие, като за първи път в него, поради затворени граници, български туроператори са представени от техни руски партньори.

Страната ни се представя на изложението с атрактивен национален щанд и презентации в няколко събития от деловата програма.

Руски авиокомпании получиха разрешение за чартъри до България

През първите два дни на MITT’2021 интересът от страна на професионалните посетители към България като туристическо направление и възможностите за почивка и възстановяване на здравето е голям. Редица руски региони проявиха интерес и към активизиране на професионалните контакти с български туристически организации и компании.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията