Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Равадиново. Виртуалният тур на Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново е сред първите 10 на световните забележителности. Оценката е на авторитетното британско издание The Guardian, което в специална публикация нарежда туристическият обект у нас до Джамия-медресе на султан Барк (Кайро, Египет), Дворецът Версай (Париж, Франция), Къщата на Ан от Кливс (Източен Съсекс, Великобритания), Градски дворец (Джайпур, Индия), Дворецът Голестан (Иран), Casa Batlló (Барселона, Испания) Талиесин (Уисконсин, САЩ), Кула Доминион, (Москва, Русия), Балончестата къща (Карали, Австралия).

В Замъка в Равадиново откриват Музей на порцелана

Световната пандемия ограничи движението на туристите и ги затвори в домовете им, но дигиталните технологии позволиха да пътуваме виртуално в други светове. Много забележителности по света веднага отговориха на предизвикателството, откривайки цифрови портали, позволяващи на всеки, който да разполага с електронно устройство и интернет, да се разхожда, но без да става от дивана си.

Високо признание за управителя на Замъка в Равадиново, винопроизводителите имат шанса да си върнат традиционни пазари

Сред туристическите шедьоври, предложили атрактивен виртуален тур е и Замъкът в Равадиново. Ако Вие сте пропуснали да се разходите виртуално по красивите алеи на българската туристическа атракция, то може да го направите тук – ВИРТУАЛЕН ТУР. И не пропускайте при първа възможност лично да се насладите на красотата на българския обект.

Вдигат огромна Ботаническа градина в Замъка в Равадиново, атракцията ще посрещне туристите си през пролетта с над 30 000 лалета

The Guardian е британски ежедневник, основан през 1821 година от Gardian Media Group, която издава и Observer и Guardian Weekly. Вестникът се счита за образец за журналистическа свобода и независимост от политически и икономически фактори. По решение на собствениците и акционерите на медията цялата генерирана печалба се разпределя за актуални журналистически разследвания. Медията има аудитория от над 23 милиона читатели в Обединеното кралство, Австралия и САЩ.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията