Янко Кръстев
Slide
Slide

Равадиново. Българинът Янко Кръстев – управител на Замъка в Равадиново и посланик на историческия туризъм към Комитета по Туризъм на ОНД е определен за комплексен доверителен партньор на програмата СНГ (Содружество независимых государств) +МИР. Това се случва само няколко дни, след като руският президент Владимир Путин обяви, че ОНД е сред стратегическите задачи на външнополитическата сцена с решение на деловия център за икономическото развитие на ОНД от 29 декември 2020 г.

Като посланик на историческия туризъм Янко Кръстев организира и проведе уникална по мащаб международна акция на културните и политически институции на 23 държави в Европа и Азия под обединяващата сила на кирилицата.

Вдигат огромна Ботаническа градина в Замъка в Равадиново, атракцията ще посрещне туристите си през пролетта с над 30 000 лалета

Благодарение на неговите усилия и авторитет българските винопроизводители получиха и възможността да се върнат на традиционните си пазари от преди десетилетия – държавите от бившия СССР.
През следващата 2021 година е планиран и голям международен икономически и инвестиционен форум на ОНД, на който туристическата забележителност в България ще има привилегията да домакинства.

Собственикът на Замъка Георги Тумпалов получи наградата за туристическа забележителност на годината

Фактът, че единственият чужденец в тази мощна организация е българин, е сериозен сигнал към туристическата ни индустрия в навечерието на 2021 година и е ясен знак за ориентация и оздравяване на туристическите пазари.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията