Slide
Slide

Боровец/Банско. На 17 януари – неделя, Боровец ще се включи за десета поредна година в международната инициатива Световен ден на снега. Събитието е част от мащабната инициатива на Международната федерация по ски World Snow Day, която цели да популяризира снежните спортове сред децата и да ги научи на любов към планината и снега.Отбелязването на Световния ден на снега е една от инициативите, с които „Бороспорт“ насърчава развитието на детския зимен спорт. Програмата в Боровец ще бъде от 10 до 14 часа. Безплатни ски/сноуборд уроци със ски училище „Бороспорт“ за начинаещи и деца над 7 години (часовете стартират в: 10:00 / 11:00 / 13:00 и 14:00 часа) . Предварително записване на телефон: 0882 19 68 48 

На учебния плац на Бороспорт ще има слаломно трасе, наредено от ски легендата Петър Попангелов. Спусканията няма да са със състезателен характер.

На 17 януари Банско ще отбележи Световния ден на снега с детска лифт карта за 1 лев. Ски център Банско и тази година ще се включи в инициативата на Световната федерация по ски FIS.

От промоцията в българското курортно градче ще могат да се възползват деца на възраст до 12 години (включително).

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията