Пампорово
Slide
Slide

Пампорово/Банско. Популярните и обичани ски курорти Пампорово и Банско днес откриват зимния туристически сезон. Домакините пуснаха специални цени за лифт картите само за 17 декември – днес, за да може повече хора да се насладят на шума на снега и удоволствието да се спуснат по перфектно подготвените писти. В Пампорово дневната лифт карта е 10 лева, а в Банско – 20 лева.

Ценоразпис за зимния сезон в Пампорово – ТУК

За празниците: Всички къщи за гости в община Чепеларе са заети

В следващите дни Пампорово ще запази миналогодишните цени от 62 лева за възрастен човек до 28 декември.

Пампорово отваря ски зоната на 17 декември със символична цена на дневна лифт карта от 10 лева

От Банско споделиха, че разходката до Бъндеришка поляна днес си заслужава и без ски, защото от 12 часа децата от ски клуб Юлен ще направят демонстративно спускане. 70 лева е дневната лифт карта в Банско до 26 декември – включително, а официалната церемония в курорта по откриването на сезона ще бъде на 18 декември.

Банско открива зимния сезон с дневни карти за 20 лева

Банско

Всички цени на карти и билети в Банско можете да видите тук.

Зимният туристически сезон в Боровец ще бъде официално открит на 18 декември – събота. И трите ни ски курорта са подготвени да посрещнат туристи от страната и чужбина в условията на световна пандемия и могат да се похвалят с натрупала естествена снежна покривка, а това е предпоставка за лятящ старт на зимния сезон в страната.

Сподели публикацията