Slide
Slide

Боровец. Хотел „Радинас Уей“ ще отвори врати на 18 декември и ще посрещне първите си туристи за сезон 2021/2022 г. Началото на зимния туристически сезон в Боровец започва точно тази събота. До 22 декември гостите имат възможност да се насладят на истинска зимна приказка в планинския курорт на специална цена от 62 лева на човек (нощувка + закуска). В ход са резервациите за предстоящите празници.

Коледният пакет на домакините е на атрактивна цена от 239 лева и включва:

∙ 1 нощувка в двойна стая (цената е за резервация от 2-ма възрастни);
∙ 1 закуска на блок маса;
∙ 1 специална Коледна вечеря;
∙ специална фолклорна програма с танцьори и певица, както и изненади за най-малките на 25.12.2021 г.

Боровец пусна в продажба дневни лифт карти по 62 лева за старта на сезона

Хотелът отбелязва висока заетост за Нова година, но все още има малко свободни стаи. Празничният Новогодишен пакет е на стойност 1 236,00 лв. включва:

∙ настаняване в двойна стая за минимум 3 нощувки със закуски (цената е за резервация от 2-ма възрастни);
∙ новогодишен куверт за 31.12.2021 г., вклюващ специална празнична вечеря, фолклорна програма, изпълнение на живо, фойерверки и DJ парти до зори;
∙ използване на уелнес центъра – вътрешен басейн, сауна, тепидариум или масажи (срещу допълнително заплащане);
∙ безплатен транспорт до пистите и центъра на Боровец (ще се осъществява по предварително обявен график, като се намалява капацитетът на буса наполовина, и се задължават гостите и шофьора да са с поставена правилно предпазна маска/шал или друго предпазно средство, покриващо носа и устата.)

Гостите на хотела е необходимо да предоставят зелен сертификат при пристигане, който ще бъде техен ключ към заведенията и СПА центъра.

хотел Radina’s Way

Туристите могат да се насладят по време на престоя си на два отопляеми басейна (един голям и един малък с джакузи), сауна, арома сауна, парна баня, тепидариум, фитнес, безплатен транспорт до лифта и до центъра на Боровец, ваучери за намаление за ски гардероб и ски услуги, на място – реновиран безплатен ски гардероб за съхранение на собствено оборудване.

Рецепция: +359 897 830 553

За резервации +359 887 809 663 

office@radinasway.com

Сподели публикацията