Добрич се допитва до жителите си какъв да бъде градският център
Добрич се допитва до жителите си какъв да бъде градският център

Добрич. Община град Добрич обяви покана за изработване на Проектно предложение за Входен монумент (знак) на град Добрич на Входно изходната артерия-Варна. Възложител и организатор е Община град Добрич. В изготвянето на проектните предложения могат да участват всички български граждани (художници, скулптури, дизайнери, архитекти и всички други граждани с художествени наклонности и творческо въображение), които ще изработят проект за определяне на уникален обемно пространствен и художествено творчески образ на входния знак на град Добрич.

Нова Година в хотел Терма Еко*****

В конкурса не могат да участват лица, които са членове на журито или са в трудови и служебни взаимоотношения с възложителя, организаторите или членовете на журито. До 20.01.2020г. се подава заявка за участие и получаване на изходни данни, а до 20.02.2020г. трябва да се внесе проектното предложение в Община град Добрич.

Фотограф от Добрич запечата с дрон красотата на Коледния базар в Букурещ, който привлича хиляди българи

В срок от 14 работни дни, комисията ще се събере и ще оцени представените проектни предложения. С техническото задание и всички условия можете да се запознаете в сайта на Община Добрич www.dobrich.bg.

Седмичен културен афиш на Община Добрич

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE