Добрич, Снимка BGtourism.BG
Slide
Slide

Добрич. Община град Добрич обяви покана за изработване на Проектно предложение за Входен монумент (знак) на град Добрич на Входно изходната артерия-Варна. Възложител и организатор е Община град Добрич. В изготвянето на проектните предложения могат да участват всички български граждани (художници, скулптури, дизайнери, архитекти и всички други граждани с художествени наклонности и творческо въображение), които ще изработят проект за определяне на уникален обемно пространствен и художествено творчески образ на входния знак на град Добрич.

Нова Година в хотел Терма Еко*****

В конкурса не могат да участват лица, които са членове на журито или са в трудови и служебни взаимоотношения с възложителя, организаторите или членовете на журито. До 20.01.2020г. се подава заявка за участие и получаване на изходни данни, а до 20.02.2020г. трябва да се внесе проектното предложение в Община град Добрич.

Фотограф от Добрич запечата с дрон красотата на Коледния базар в Букурещ, който привлича хиляди българи

В срок от 14 работни дни, комисията ще се събере и ще оцени представените проектни предложения. С техническото задание и всички условия можете да се запознаете в сайта на Община Добрич www.dobrich.bg.

Седмичен културен афиш на Община Добрич

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията