Албена остава Европейски курорт на спорта и през 2020 г.
Албена остава Европейски курорт на спорта и през 2020 г.

Албена. За втора поредна година ваканционно селище Албена е избрано за Европейски курорт на спорта, съобщиха от курорта. Престижното отличие се дължи на многобройните възможности за упражняване на различни спортове, както от професионалисти, така и от любители на активния начин на живот.

„Популяризирането на здравословния начин на живот, опазването на природата и подобряването на достъпната среда са сред мисиите ни като Европейски курорт на спорта. Мотото ни е Спортни по природа”, отбелязват от ръководството на комплекса.

Нова Година в хотел Терма Еко*****

През 2020  богатата спортна програма на Албена включва повече от 100 събития на регионално, национално и международно ниво. Акценти сред тях са: два любителски турнира на УЕФА – за младежи и за девойки до 16 г.; две Балканиади по тенис на маса – през април и през октомври; Европейско първенство по шахмат на БДЖ; турнири по бридж с международно участие; спартакиади на работническите организации, ВиК и Енергетиците; немски лагер по плажен волейбол „beachvolleyball.de” и много други. За първи път в комплекса ще се проведе и Европейски турнир по плажни игри.

Седмичен културен афиш на Община Добрич

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE