Slide
Slide

Пампорово. В района на Пампорово натрупа близо 25 см нов сняг. В курорта са отворени 12 писти, а условията за ски са отлични. В следващите дни се очаква снеговалежът да продължи, а гостите на комплекса да се наслаждават на истинска зимна ваканция.
Следващата седмица – на 20 и 21 февруари, в Пампорово предстои 11-то издание на Winter Bike Duel. Състезателното трасе е с дължина около 1 км и включва зони за няколко скока, стръмни участъци и виражи. По традиция състезанието се провежда в дуел формат с пряка елиминация – двама стартират заедно, а по-бързият продължава напред към финала.

№1! Световните броячи отчитат нови върхови постижения за Bgtourism.bg

За трета поредна година състезанието ще се проведе по писта №7 с финал при Туристически център Пампорово. Онлайн записването на участниците продължава. Всеки, който иска да изпробва колоездачните си уменията си на сняг и да стане част от уникалното за страната ни събитие е необходимо да се регистрира предварително онлайн тук

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията