Slide
Slide

София. Северна Македония е поредната държава, която рекламира своите възможности за туризъм в Bgtourism.bg през 2022 г. През последните близо 4 години медията се утвърди като водещ, авторитетен и надежден източник на информация в сферата на туризма в България. През този период публикациите ни достигнаха до аудитория от близо 4,5 милиона уникални потребители от над 200 държави, според Google Analytics.

Днес Bgtourism.bg е предпочитан източник за информация в областта на туризма сред потребителите и желан партньор сред най-големите туристически компании в България и чужбина. Високото ниво на доверие ежедневно е стимул за екипа на медията, която се утвърди със своята последователност и скоро ще обяви своите следващи две стъпки в развитието си.

През следващите седмици до нашите потребители в интернет и в социалните ни мрежи (собствените групи и страници с близо 100 000 последователи) ще достигнат интересни и полезни информации, снимки и видеа за Северна Македония. Припомняме Ви, че Катар също избра чрез Bgtourism.bg да реализира през 2022 г. своята рекламна кампания, която е насочена към българската публика.

Сподели публикацията