Slide
Slide

Варна. Утрешният полет на Turkish Airlines от Варна за Истанбул е отменен, сигнализираха читатели на bgtourism.bg. Авиокомпанията бе обявила, че от 13 ноември ще поднови полетите си между морската ни столица и турския мегаполис, след като световната пандемия ги спря в края на март т.г. До отмяната на полетите Истанбул-Варна и Варна-Истанбул се е стигнало, след като са били закупени малко билети за двете посоки – 7 души е трябвало да кацнат и 9 да излетят.

Рестартът на въздушната връзка е отложен за понеделник – 16 ноември, когато е следващият полет, потвърдиха пред bgtourism.bg от летището. Припомняме Ви, че в момента двупосочните цени са изключително атрактивни, а новото летище в Истанбул дава възможност за удобни връзки с цял свят.

Припомняме Ви, че началото на маршрута Варна-Истанбул бе поставено на 30 май 2014 година. През последните години по близо 80 000 пътници се възползваха от удобната въздушна връзка на Turkish Airlines.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията