Реджеб Гюркан и Денислав Алексиев
Slide
Slide

Одрин. „Българските туристи винаги могат да се чувстват сигурно и безопасно в Одрин. През 2022 г. ще имаме общо 168 събития в града, които са свързани с културата, спорта и други дейности. След пандемията искаме да направим много неща. Активности ще има на всеки 2-3 дни. Това ще даде възможност нашите съседи от България да посещават Одрин не само за шопинг туризъм“, заяви кметът на Одрин Реджеб Гюркан пред Денислав Алексиев, който заедно със съпругата си успешно администрират групата Пазаруване в Одрин.

Станете членове на групата ТУК и получавайте актуални предложения за Одрин

Кметът държа в ръцете си папка с проявите за тази година. У нас той нашумя с това, че приветства сънародниците ни в Одрин с рекламни материали на български език и винаги е имал специално внимание към гостите на града.

„Години наред ние посещавахме България и подкрепяхме икономиката и туризма на страната, а през последните 3 години българите правят това у нас и ние високо ценим тази подкрепа. Най-много посещания имаме от София, Пловдив и Кърджали, но и от всички краища на България“, добави кметът на Одрин.

Сподели публикацията