Камера на живо от Студенец, в 10.25 часа
Slide
Slide

Пампорово. Снегът отново се завръща на ски пистите в Пампорово. През последните няколко дни над региона се изля голямо количество дъжд, а заради неблагоприятните метеорологични условия ски пистите днес са затворени. Това даде възможност на гостите в курорта пълноценно да се насладят на СПА възможностите в хотелите.

„В Пампорово в този час вече вали сняг и започва да трупа. Оптимисти сме, че нашите гости скоро ще могат да карат ски. Заетостта ни се увеличава сериозно до края на седмицата, когато очакваме голям брой туристи. Гостите ни основно са от България. Направили сме сериозна организация да гарантираме безопасния им престой“, заяви за bgtourism.bg управителят на хотелски комплекс Камелия Антон Анастасов.

Камера от Снежанка, актуалната обстановка може да се следи чрез pamporovo.me

Климатологът проф. Георги Рачев посочи, че от петък ни чака сериозен обрат. На фона на топлото време досега, ще стане много студено, в неделя ще бъде -10, -15 градуса. В половин България ни очаква поредица от ледени дни, може би 5 поредни дни с много ниски сутрешни температури, сподели Рачев.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията