Българи се наслаждават на ваканцията си от "Рапсоди травел" на Малдивите, вече ще имат възможност да планират и своята нова дестинация за почивка - Занзибар
Slide
Slide

София. Още един туроператор организира чартър до най-горещата точка за българските туристи тази зима – остров Занзибар в Танзания. Това е „Рапсоди травел“, който и досега е организирал пътуванията на своите клиенти до различни екзотични дестинации, но за първи път в своята история ще отведе туристите си със свой чартър. Това ще стане на 27 февруари с директен полет от София, изпълнен със самолетна авиокомпания от Босна и Херцеговина, съобщи туроператорът за bgtourism.bg.

Цените са от 999 евро до 2000 евро за 7 нощувки, а хотелите и възможностите за изхранване са разнообразни – според предпочитанията на туристите. „Решихме да организираме чартър до Занзибар, защото има голямо желание сред българските туристи да пътуват до далечни и екзотични дестинации. Занзибар е една от малкото възможности, до които може да се пътува свободно. Изисква се само PCR тест при завръщане. Самолетът започна да се пълни веднага след обявяването на чартъра“, коментира пред bgtourism.bg Евгени Ватев от „Рапсоди травел“.

Предложението на „Рапсоди травел“ до Занзибар може да намерите тук

Припомняме Ви, че през последните месеци и други български туристически компании обявиха чартъри до далечния остров, където нашенци се радват на прекрасно време, бели плажове и тюркоазено море.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията