Slide
Slide

Морско лечение с водорасли – без алтернатива

Варна. Когато говорим за истинско морско лечение, без да пренебрегваме удоволствието и насладата за сетивата, VOYA ORGANIC е ненадминат лидер в професионалните си предложения за Спа и медикъл Спа центрове! В своето меню от разнообразни процедури VOYA включва терапии за лице и тяло, които впечатляват както със своята резултатност, така и със своето обгрижващо изпълнение. VOYA залага на водорасли със сертифициран произход и събирани изцяло ръчно. Процесът на дехидратация на водораслите се следи внимателно, за да се запазят повече от 80% от полезните вещества, минерали и микроелементи в сухото съдържимо. До кабинетите за терапии, водораслите на VOYA достигат в „състояние на сън“, за да бъдат събудени непосредствено преди тяхната употреба.

VOYA водорасли за вана в Поморие

Водораслите на VOYA доказано подобряват обменните процеси в организма, дренират, детоксикират, подсилват имунната система, хидратират, подхранват и имат оздравителен ефект върху кожата.

VOYA използва водорасли Ламинария в своите терапии за обвиване на тялото, за маски и компреси на лицето и очите. В своите забележителни вани, VOYA използва водорасли Фукус Сератус, които чувствително намаляват стреса и напрежението, подобряват съня.

Голям интерес към СПА процедурите с водорасли, търсят ги за здрава кожа и за подсилване на имунната система

Лечебните процедури с водорасли VOYA, както и продуктите на VOYA за домашна грижа, можете да откриете в едни от най-престижните медикъл Спа центрове в България, както и в специализирани органик магазини.

Ето какво казват партньорите на VOYA ORGANIC:

ГРАНД ХОТЕЛ ПОМОРИЕ

Гранд хотел Поморие се намира в Североизточната част на гр. Поморие, разположен между бреговете на Соленото поморийско езеро и Черно море и представлява уникална комбинация от хотелски комплекс, лечебно-възстановителен и уелнес център. Чувство на спокойствие и радост завладяват сетивата още в първите минути престой в Medical SPA центъра. Разположен на два етажа и градина с басейни, центърът предлага холистичен подход към клиентите, давайки им възможност да се насладят както на приятни релаксиращи СПА процедури, така и да получат професионално лечение и профилактика. Специалното внимание, отделено дори на най-дребните детайли, първокласното обслужване,съчетано с луксозно настаняване и персоналното внимание към Госта, ни провокира ежедневно към подобряване качеството от услуги и усъвършенстване.

Теодора Гениева – Спа мениджър:

Горда и непоколебима, марката VOYA е именно тази възможност, която ни липсваше и която вече повече от година радва нашите скъпи Гости. Това, което ни накара да изберем VOYA е уникалния подход към клиента, обслужващ изключително професионално в сферата на красотата и здравето, с предложения за ефективни и персонализирани процедури с грижа на кожата и имунитета.

Теодора Гениева – Спа мениджър в Гранд хотел Поморие

Стремежите на Гранд хотел Поморие да затвърждава и надминава очакванията на гостите си, са в синхорн с политиката и методите на VOYA. Перфектно изградената мрежа от представители и професионалисти, които със самочувствие и страст предават ноу-хау на марката, вдъхновиха нашите служителите. Към настоящия момент прилагащите се ежедневно терапии за лице и тяло са вече любими и предпочитани от нашите Гости. Историята, философията и продуктите на VOYA вдъхновяват всеки един човек още от първия момент на запознанство с марката. Резултатът е мигновен веднага след първата процедури и това се потвърждава от усмивката на нашия гост, който винаги остава впечатлен, надгражда с допълнилни процедури за по-добър резултат и се вслушва в препоръката на специлиста към козметични продукти за домашна грижа. Това означава, че пътят, по който вървим е правилният и Гранд хотел Поморие благодари на VOYA!

Д-р Шишков – Главен лекар:

Гостите на Гранд хотел Поморие се отличават със своята взискателност и интелигентност. Предпочитат да се доверят на нашите специалисти и буквално да се оставят в ръце им. Спа и медикъл Спа тенденциите клонят към напълно натуралните продукти, които гарантират усещане за здраве и красота, и които са произведени без минерални масла, ГМО съставки или синтетични оцветители, парфюми и изкуствени консерванти. Затова и най-предпочитаните от нашите гости терапии са тези, в които присъстват напълно натуралните и органични водорасли. Такава, например, е СПА терапия за тяло „ Детокс с Ламинария“, която осигурява най-добрия лечебен ефект за борба срещу целулита.

Съчетанието от терапевтичен масаж и живи водорасли, подпомага процеса на оформяне на тялото, чрез стимулиране на микро циркулацията и лимфния дренаж. По този начин, токсините се изхвърлят от организма по естествен и здравословен начин. Водораслите на VOYA използваме и в друг тип медикъл СПА терапия – „Болкоуспокояващ масаж с Ламинария“. Тази лечебна терапия има за цел да облекчи болката и натоварването в определена зона на тялото и да осигури лекота и гъвкавост на движението.  А какво да кажем за ваната с Органик водорасли:  истински релакс и здраве! Благодарение на ръчно събраните водорасли, резултатът от тази терапия носи изключителни ползи за организма. Ваната с водорасли извлича токсините, подпомага обменните процеси и стимулира естествените защитни сили на организма. Тази терапия е идеална за възстановяване на организма след боледувания от различен характер.  

СЛЪНЧЕВ ДЕН

Живко Желязков – Управител хотел Палас, Слънчев ден

Комплекс „Слънчев ден“ се намира непосредствено до К.К. Св. св. Константин и Елена, на самия морски бряг.  Неповторимите условия за отдих са осигурени  от самата природа – малък, тих залив с чудесно, рядко срещано източно изложение, спокойно и чисто море с плитко пясъчно дъно, разкошен естествен парк с редки дървесни видове, извори с лечебна минерална вода, прозрачен като кристал въздух. , които създават благоприятна възможност за съчетаване на отдих с лечебно-възстановителни процедури.

Хотел „Палас“ разполага с модерен СПА и Балнеологичен център с площ над 1 400 кв. м., богата медицинска апаратура и разнообразен асортимент на предлагани процедури и услуги.

Като динамично развиваща се компания нашият стремеж е да изградим доверие в качеството на предлаганите от нас услуги, както и да затвърдим нашата позиция на коректен и надежден партньор. Удовлетворението на клиентите от предлаганите от нас услуги означава много за екипа ни, затова създаването на доверие и партньорство е наш личен успех.

Поставяйки качеството в ядрото на всичко, което “Слънчев Ден” предлага – в това число стоки и услуги, марката VOYA отговаря изцяло на нашите очаквания и изисквания и спечели доверието ни, както и на нашите клиенти, интелигентни, независими личности, които правят задълбочено проучване преди да купят определен продукт и полагат голяма грижа за своето здраве и благосъстояние. Продуктите VOYA са с проверен произход и доказано качество, а екипа се отличава с бързо и коректно обслужване – преди и след направената поръчка. При съвременната пазарна обстановка не е достатъчно да разполагаш само с богат асортимент от артикули, но и да предложиш решение – тогава, когато клиентът търси такова, а именно избора на екологични висококачествени органични продукти, предлагащи луксозна грижа за всеки тип кожа.

Благодарим на екипа на VOYA за професионализма и коректно отношение  и за възможността да работим с класна марка продукти – VOYA!

Д-р Каприлян – Главен лекар, Медикъл Спа център „Виталити“, хотел Палас, Слънчев ден

Медикъл Спа менюто на хотел Палас се отличава с голямо разнообразие на предлаганите възстановителни програми. Разполагаме и с висок клас медицинска апаратура за третиране на различни хронични, посттравматични, а в последната година и пост-Ковид състояния. В настоящите пандемични условия, сме създали сигурна и безопасна среда за лечение и рехабилитация на нашите гости, без това да нарушава техния комфорт и усещане за уют.

Д-р Каприлян – Слънчев Ден

Огромен интерес за тях представляват програмите, включващи различни процедури за възстановяване на организма след прекарано Ковид заболяване, както и тези за подсилване на имунната система и детокс. В стремежа си да им гарантираме най-здравословното, чисто и сигурно лечение, избрахме да се доверим на VOYA, сертифицирана органик марка, която ни предостави перфектното решение за пречистване и стимулиране на обменните процеси в организма по един напълно естествен начин. Терапиите на VOYA чудесно се съчетават с всички други процедури, които предлагаме. Нашите терапии с живи водорасли идеално допълват и подсилват ефекта на всяка медикъл програма, като едновременно с това създават усещане за отпускащо морско изживяване. При нас можете да намерите лечение с живи водорасли под формата на обвиване на тялото или като топла релаксираща вана с чаша детоксикиращ органик чай VOYA от водорасли и билки.

Резултатите, постигнати с нашите гости показват, че отлично успяваме да изпълним тази цел!

ОРГАНИК МАГАЗИН И СТУДИО ЗА ТЕРАПИИ „ШИПКА“, СОФИЯ

Калина Петрова – Собственик и управител на магазин за чиста козметика и студио за органик терапии ШИПКА, София

Калина Петрова –  Органик магазин Шипка – София

Voya е козметика, която не се среща често – продуктите й са едновременно високо качествени и съвършено чисти. Усещането от използването им е за финес и дълбочина. Избрахме да ги включим в нашето портфолио заради тази уникална комбинация: работещи формули с био състав и дискретно, ефирно присъствие. Ароматите за въздух са просто фантастични!

MЕДИ СПА ГРИФИД ЕНКАНТО БИЙЧ, К.К. „ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ“

Анелия Иванова , управител хотел Грифид Енканто Бийч

В Меди СПА Енкано Бийч създадохме програми с грижа, както за тялото, така и за вътрешната хармония, подходящи за всеки, който тепърва усеща нуждата да се погрижи за себе си или вече е дал приоритет на здравето и го е превърнал в свой начин на живот.  Те са насочени към борбата с основните съвременни проблеми на здравето и са оформение в различни направления: Детокс, Физиотерапия, Имунитет, Спорт, Красота и Хармония.

Нашата Детокс програма пречиства тялото от токсини, натрупани в черния дроб и храносмилателната система поради лоши хранителни навици и външни замърсители. Нашият специален 360° метод-комбинация от индивидуален хранителен режим (Детокс меню), детоксикиращи Спа процедури и физическа активност, създава необходимите условия за тялото да се справи със заложените в него естествени възможности за пречистване и прави резултатите още по-добри. 

Залагайки на естествените средства за подпомагане на обменните процеси, избрахме професионалните терапии на VOYA, за да подсилим ефекта от предлаганите от нас програми за пречистване на организма. Обвиванията с Ламинария, натуралните скрабове и ваните с водорасли се справят успешно с дехидратацията на кожата и организма. Постигаме отлични резултати и при третиране на кожни проблеми, като дерматити, екземи и псориатични плаки.

В допълнение на това, силният дрениращ и антицелулитен ефект, постигнат след терапия VOYA, се забелязва от нашите гости. Те намират своята фигура значително по-стройна и с намалени обиколки.

Използваме водорасли и в нашите процедури за лице, което носи допълнителен разкрасителен и анти-ейдж ефект за кожата.

Списък със Спа центровете, където можете да намерите терапиите с живи водорасли и продуктите за домашна грижа на VOYA, можете да откриете тук – ПАРТНЬОРИ НА VOYA В БЪЛГАРИЯ

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията