Висока избирателна активност сред българските туристи в Гърция
Висока избирателна активност сред българските туристи в Гърция
Slide
Slide
Slide
Slide

Никити, Гърция. Висока избирателна активност показват българските туристи в Гърция. Тяхната програма днес включваше плаж и избори.

Още в ранните часове сънародниците ни, които са на почивка в южната ни съседка, извиха дълги опашки пред избирателните секции.

32 са общо секциите в Гърция, като 11 от тях бяха разположени на острови. За първи път можеше да се гласува на островите Лимнос, Лефкада и Тасос.

В късните следобедните часове в Никити отчетоха над 1 200 гласували, а на Халкидики близо 500 души са подали своя вот, съобщи БНТ. 6 от секциите бяха на остров Крит, където спокойно протече изборния ден. На островите Корфу и Родос отчетоха сериозна активност за гласуване сред туристите. В цяла Северна Гърция също посочват, че е имало голям интерес към гласуването.

Възползваха ли се хората да гласуват докато са на почивка по Черноморието? Това ще научите от репортажа на БНТ

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията