Slide
Slide

Петзвездният хотелски комплекс Almyros Beach Resort & SPA на гръцкия остров Корфу е един от най-предпочитаните хотели за почивка сред българските туристи. Мястото е любимо за ваканция заради чудесната локация, обслужването и заради вниманието, което гостите получават от мениджъра на хотела Ивайло Иванов, който успя да осигури чудесен продукт и безопасна среда за своите служители и гости.

– Г-н Иванов, много български туристи избират ежегодно да почиват в Гърция. Вие сте генерален мениджър на петзвездния хотелски комплекс Almyros Beach Resort & SPA на остров Корфу. Идват ли при Вас сънародници и кои са причините, за да изберат хотела Ви?
– За пъртви път отворихме хотела през 2019-та година. Оттогава много наши сънародници избраха да почиват тук. Фактът, че хотелът е разположен на брега на морето, чадърите и шезлонгите, които са включени в All Inclusive програмата ни и безпрецедентното 5-звездно обслужване са част от факторите, които предполагам, че правят нашия хотел първият избор за много гости от България.

– Много авиокомпании предлагат удобни полети до остров Корфу. Включително и националната ни авиокомпания България Еър, която пусна директна връзка между София и острова. Как могат българските туристи да стигнат лесно и удобно до Вас?
– Няколко са компаниите, които пуснаха директни полети до остров Корфу. Чрез сайтовете на тези авиокомпаниите Ryanair, Wizzair и Bilgaria Air, може най-лесно да се резервират билети за полети до Корфу. Гостите ни могат да се възползват от услугите на нашия сайт, където могат да си резервират хотел и полети от една платформа. Процесът е много лесен и всичко става за няколко минути. https://www.almyrosbeach.com. Тук искам да добавя, че гостите ни могат да се свържат с нас директно и да получат информация, сързана с полети, трансфери от летището и последните Ковид правила, които действат за територията на Гърция.

– Тази година много български туристи все още не могат да ползват своите ваканции, направени чрез гръцки туроператор или партньор на компанията, а в същото време лятото отминава. Атрактивни ли са Вашите предложения тази година и в момента имате ли специални оферти, от които сънародниците ни могат да се възползват.
– Тук отново искам да обърна вниманието Ви към нашата уеб страница. Там продаваме стаите с Best Price Guarantee, а това прави страницата ни предпочитана платформа за резервации преди други онлайн платформи или туроператори.

В момента предлагаме намаления от 25 до 35% за всички пакети, които предлагаме. Това са Bed and Breakfast, Half Board и All Inclusive Premium.

– Колко дни е продължителният престой на гостите Ви и какво могат те да правят, за да си подарят една разнообразна почивка в хотела и на острова.
– Нашият Guest Relations департамент може да Ви помогне в избора на многобройните екскурзии и активитети, които се предлагат на острова. Тези, които лично аз намирам за много интересни са: наемане на лодка за 1 ден, която да управлявате сами, плуване с коне в морето, целодневна екскурзия до остров Паксос. На острова се намира един от най-големите водни паркове в Европа – водният парк Aqualand до Агиос Йоанис.

– Какъв е профилът на туристите в хотела и какви са възможностите за настаняване?
– Almyros Beach е семеен хотел, който се намира на първа линия на плажа. Предлагаме разнообразни пакети за настаняване, за да задоволим нуждите всички наши бъдещи гости.

Предлагаме пакет с включена закуска, с включени закуска и обяд, както и популярният All Inclusive. Нашият All Inclusive нарекохме – Premium. Това е заради огромният избор на храна и напитки, които са включени в цената на стаята. Баровете ни работят основно с вносни напитки (Absolute, Red Label и т.н.). Към цената се включва и безплатна вечеря в А ла карт ресторант Амбросия, който се намира на покрива на хотела и предлага абсолютно неописуеми гледки към морето.

– Мерките за безопасност са водещи при избора за почивка. Как Вие гарантирате безопасния престой на българските туристи в хотела Ви?
– След като започна Ковид пандемията, нашият екип направи всичко възможно, за да се обезопаси престоя на нашите гости в хотела.

От сезон 2020 досега сме нямали нито един случай на Ковид в хотела (персонал или гости).

Получихме Covid Clean сертификат от водещата световна компания Safe Hotels. Също така сме сертифицирани от гръцките власти като подлежим на проверка всяка седмица. Гръцкото законодателство позволи на гостите ни да се самообслужват на бюфета. Това означава, че не се образуват опашки и обслужването на гостите е отново бързо и ефективно. Повече информация за Ковид правилата в хотела можете да получите на нашият уебсайт – https://www.almyrosbeach.com/

За гостите си от България, хотел Алмирос Бийч предоставя 30% намаление за месеците юли и август. Напишете промо код „BULGARIA“, когато правите резервацията си, за да се отрази намалението.

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията