Slide
Slide
София. В продължение на доброто и ползотворно сътрудничество с едни от най-големите германски медийни канали, Министерство на туризма публикува 4 рекламни страници в едно от най-престижните немски издания с пряка туристическа насоченост – сп. TravelTalk на медийната група FVW Medien.
Статията е насочена към различни групи германски туристи, които традиционно асоциират страната ни с летен туризъм, информират от туристическото ведомство.
Материалът, озаглавен „Малка страна с голям потенциал“, представя България като безопасна дестинация, трайно навлязла в зелената зона на картата на Европа, в контекста на пандемията, предлагаща различни възможности за туризъм през цялата година, а именно за културен, еко, спа и уелнес, градски и други.
Рекламният материал поставя акцент върху природните богатства на страната ни, първокласните морски и спа курорти, красивите български градове, съхраняващи богатата история и културно наследство на страната.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията