Slide
Slide

Пред Bgtourism.bg Даниела Конярова – управител на апартаментен хотел Роял сън

– Здравейте, г-жо Конярова! Вие сте управител на апартаментен хотел Роял сън в Слънчев бряг. Може ли курортът да предложи качествена, сигурна и безопасна ваканция за семейства?
– Здравейте! Апартаментен хотел Роял сън е предпочитано място за почивка на семейства с деца заради просторната и красива градина, с която разполага. Децата могат да играят и да се забавляват през целия ден без да напускат територията на комплекса, а родителите им да бъдат спокойни, че те са на безопасно и сигурно място. Територията на хотела е с контролиран достъп, което създава усещането за сигурност у гости и собственици в сградата. Разполагаме с три басейна с обща площ над 1000 кв.м., край които може да прекарате целия ден като си почивате на удобните шезлонги, отпивайки екзотичен коктейл или хапвайки вкусна храна.

– Какви са възможностите за настаняване в апартаментен хотел Роял сън?
– Може да се настаните в нашите комфортни студиа, апартаменти с една и с две спални. Във всички типове помещения има самостоятелен кухненски бокс, който е оборудван с хладилник, фурна, котлони, съдове и прибори, т.е. всеки гост може сам да приготви храната си, ако желае. Апартаментите са просторни и климатизирани, изключително удобни за почивка на семейства с деца.

– Децата обичат атракциите и да се забавляват по време на своята почивка. Как Вие задоволявате техния интерес, за да си тръгнат щастливи?
Роял сън е идеалното място за всякакви игри, каране на колело и други забавления. Разполагаме с детска и спортна площадка, където в зависимост от възрастта децата могат да се забавляват или спортуват. Територията на комплекса е достатъчно голяма, за да могат децата да правят различни неща без да им омръзне.

– Храната заема специално място по време на престоя на гостите. Какви видове изхранване предлагате във Вашите ресторанти?
– В нашия ресторант може да опитате традиционни ястия от българската и интернационална кухня както и много специалитети. В бара ще Ви приготвят различни коктейли, които можете да консумирате на терасата му или на басейна. Моше да поръчате и храна, която да бъде доставена в апартамента.

– Какви услуги могат да намерят гостите на комплекса, за да си подарят една безгрижна и възстановяваща ваканция?
– Можете да прекарате цялата си почивка в Роял сън без да напускате територията на комплекса и след престоя си тук да се чувствате истински отпочинали. В нашия СПА център можете да ползвате сауната или нашите масажисти да Ви направят релаксиращ или тонизиращ масаж. Предлагаме и фризьорски и козметични услуги, от които също може да се възползвате.

– Откъде са Вашите гости и каква продължителност на престоя предпочитат?
Роял сън е изключително популярен на британския и на руския пазар. В предходни години нашият комплекс е бил на първо място сред стотици апартаментни комплекси в целия свят в класацията на Trip advisor. Четири пъти Роял сън е печелил златен медал за най-добро място за настаняване в класацията на TUI UK&NORTHERN IRELAND. Имаме гости, които посещават комплекса от откриването му през 2008 г до днес. Средният престой на гостите е 7-10 дни.

– Забелязвате ли повече българи да търсят възможности да ваканция при Вас и какви са техните впечатления. Оправдавате ли очакванията им?
– В последните две години българските туристи са наши предпочитани гости. Те са изключително доволни от кристално чистата вода на басейните, просторната градина, уютните апартаменти, вкусната храна и доброто обслужване.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията