Slide
Slide

Любимата водна атракция гарантира на своите гости много забавления, ще предложи тематични дни и специални изненади през новия сезон

Слънчев бряг. Аквапаркът в най-големия ни курорт по Черноморието – Слънчев бряг, ще посрещне своите първи гости тази събота – 12 юни.

Любимата водна атракция за българските и чуждестранните туристи от всички възрасти отваря врати с гордост и признание след получаването на авторитетната награда на Българската хотелиерска и ресторантьорска организация за най-добър аквапарк в страната ни за отминалата 2020 г.

Домакините са приготвили подаръци за всички деца, а за най-малките – високи до 1,30 м, ще има безплатен вход в първия уикенд – на 12 и 13 юни, съобщиха от аквапарка за Bgtourism.bg.

Екшън Аквапарк е воден тематичен парк, простиращ се на площ от 36 декара в западната част на к.к. „Слънчев бряг“. Екшън е не само най-добрият, но и първият аквапарк в България и със самочувствие носи своето име, защото тук няма как малки и големи гости да скучаят. От годините на своето създаване паркът не е спирал да надгражда своите възможности, добавяни са нови и интересни водни атракции и пързалки, повишавано е и качеството на обслужване и анимацията в парка.

В Слънчев бряг: По стар български обичай днес „Аква Невис“ посрещна туристите на TUI Полша

Водната атракция навлиза в новия си сезон вече като утвърдено място за забавления не само сред семействата с деца, но и сред младежите, които искат да разнообразят своя ден и да си припомнят детските години. Домакините ще предложат много тематични дни, специални изненади и неустоими оферти.

Най-големият успех на Екшън Аквапарк е, че екипът подходи изключително отговорно през отминалия сезон и осигури за своите служители и гости безопасен, сигурен престой. Целта през това лято отново ще бъде да се запази здравето на персонала и туристите, като бъдат приложени всички мерки на здравното министрество и на министерството на туризма.

Екшън е най-зеленият аквапарк в България. Обвит в зеленината на тропически палми, кипариси и средиземноморски храсти, паркът разполага с безброй водни пързалки за цялото семейство.

Екшън аквапарк не предлага просто водни съоръжения, а емоция и споделени моменти.
Най-емблематичните атракции, които правят Action Aquapark уникален са: високоскоростните пързалки: X-Treme, Free Fall, Kamikaze и Hydrohute; екстремните: Uphill Water Coaster, Race Turbolance; динамичната Niagara и загадъчната Black Hole; разходката през парка по 330 метровата Lazy River и носенето по вълните на Wave Pool; открийте и H20 Adventure Island – многоетажна атракция с осем пързалки, гейзери, фонтани и водопади, тунели за пълзене и въжени мостове.

Гостите могат да изберат вълнуващaта пързалка – влакче на ужасите, или просто да си подарят емоционално спускане с туби, включващo спускане, изкачване, преминаване през прозрачна, открита и закрита част, комбинирана със светлинни ефекти – едно мечтано изживяване с Uphill Water coaster, което вдига адреналина на всички малки и големи посетители.

Само чрез сайта на аквапарка – aquapark.bg, посетителите могат онлайн да се сдобият с гарантирано най-ниски цени за семейни и фамилни билети.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията