Slide
Slide

Созопол. Когато морето е на крачка от корта, а кортът е на крачка от гората, а приятелите са навсякъде – това ще означава, че ще сте в Green Life Open! За следващия  летен турнир организаторите на семейната тенис веригата Уикенд тур са избрали страхотно място. В ход са вече записванията, ако искате да си подарите един прекрасен юнски уикенд с тенис, море и приятели.

Хотелът, плажът, преживяването

Приключението започва, когато пристигнете в хотел Green Life Open, Созопол – на първа линия до най-живописните плажове у нас Каваци, Смокиня.

Ще релаксирате заедно три дни до финия, златист пясък, нежно шумящото море, блестящо кристалната вода, изумителното слънце… и страхотните тенис кортове!

Домакините ще предложат най-добрите цени за своите приказни апартаменти в средиземноморски стил.

За истински релакс можете да използвате също огромни зелени площи за наслада на очите, сенчести алеи за дълги разходки, няколко големи басейна за всички, които обичат водата, страхотни ресторанти и спортни площадки. Вземете приятелите, за да споделите времето, забавленията и победите си. Вземете малчуганите, за да се порадват и на морето, и на страхотните детски кътове. Вземете и половинките, за да играят с вас или да бъдат най-страхотните ви фенове. Но преди всичко вземете плажните кърпи и ракетите за тенис. Защото точно заради тях ще бъдете на това специално място!

От 18 до 20 юни – това са датите, които да освободите от ангажименти и да запълните с чудни летни преживявания.

Както обикновено, правят се турнири за мъже, жени и двойки, защото всички обичат тениса във всичките му форми! Ето кога и какво е планирано по график:

18 юни (петък)
Настаняването започва след 10:00 ч. След 14:00 можете да направите официална тренировка, а в 18:30 започва вечерята – за да се опознаем по-добре, преди да станем съперници на корта.

19 юни (събота)
Закуска и старт на груповата фаза на турнира в 9:00 часа. По обяд – задължителната обща снимка за спомен. В 20:30 започва официалната ни вечеря, на която ще се забавляваме заедно.

20 юни (неделя)
В неделя са планирани финалите и елиминациите. Стартът е в 9:00. Имайте предвид, че трябва да освободим стаите до 12:00, но турнирът ще продължи, докато всички победители не бъдат наградени около 17:00 часа!
Можете да продължите почивката си или да пристигнете по-рано след допълнителна уговорка с домакините.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията