Slide
Slide

Слънчев бряг. Четиризвездният хотел „Аква Невис“ в Слънчев бряг, който е едно от най-любимите места за семейни почивки заради наличието на огромен и невероятен аквапарк, отвори днес врати за новия летен сезон.

Първите гости на хотела са полски туристи, които идват с TUI Полша, а те бяха посрещнати по специален начин – по стар български обичай с пита и шарена сол, научи Bgtourism.bg от управителя на хотела Антония Мади. Още в първия ден хотелът посрещна и първите си индивидуални туристи от България и Румъния.

„Днес посрещаме първите гости за сезон 2021 в хотел Аква Невис и Екшън Аквапарк Слънчев бряг. Очакванията ни са за по-добър сезон от изминалия. Всички колеги се надяваме в най-скоро време да започнат полетните програми на големите туроператори и отпадане на рестрикциите за пътуване на ключови пазари за България и в частност к.к. Слънчев бряг. Днес отваряме врати за организирани гости, които пристигат с чартър от Полша, както и индивидуални гости от България и Румъния.

Сезонните полети на „България Еър“ между София и Бургас стартират на 18 юни

След дълго време в период на изолация, всеки човек изпита нужда от смяна на „пейзажа“ и от положителни емоции.

Ние отлично осъзнаваме това, както и че при избор на място за настаняване, гостите вече не се интересуват само от локация, цена и услуги, а и се питат: „Дали е сигурно да отседна в този хотел?“. „Дали хотелът е взел и взима мерки за хигиената?“ За тази цел в хотел Аква Невис и Екшън Аквапарк сме взели всички необходими мерки за осигуряване на безопасна почивка и забавления на нашите гости в ситуация на COVID-19″, заяви за Bgtourism.bg Антония Мади.

Антония Мади

Тя посочи, че в момента на фейсбук страницата на хотела има игра, в която всеки може да участва и да спечели уикенд за двама в Aqua Nevis Club Hotel или 2 билетa за Action Aquapark, Слънчев Бряг. На 10-ти юни, на случаен принцип, ще станат известни имената на победителите в играта. Желаещите да посетят хотела и аквапарка могат да се възползват от промоционални цени за месец юни на сайта: aquanevis.bg

„Очакваме туристите да изберат хотел Аква Невис и да се възползвате от неограничен достъп до Екшън Аквапарк, който получи награда за Най-добър аквапарк в България за 2020 г., връчена от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.“, добави управителят на хотела.

Хотел „Аква Невис“ е построен преди близо 10 години с концепция Splash Word Hotel, която предоставя уникалната възможност на своите гости да се възползват от неограничен свободен вход до прилежащата водна атракция – Action Aquapark Sunny Beach – при това на база All inclusive!
На по-малко от километър се намира златистата пясъчна ивица на курорта, до която гостите стигат с осигурен безплатен транспорт, както до плажа, така и до центъра на курортния комплекс.

В Слънчев бряг поетапно отварят хотели и ресторанти, гости от Израел и Румъния се наслаждават на просторния плаж

Четиризвездният хотел разполага с комфортни и просторни помещения за настаняване, основен ресторант, в който сервираните ястия могат да задоволят и най-капризното небце, лоби бар, спортен бар, бар край басейна, открит басейн с интегриран детски басейн, SPA и фитнес център, футболно игрище/мултифункционално игрище на открито, детска площадка, стая с игри, дневна и вечерна анимация за малки и големи.

Национална кампания на Агенцията по заетостта ще подкрепя туризма

Стаите са декорирани в меки тонове, придавайки им приветливо усещане. Те са удобни и просторни, гарантиращи спокойствие и пълноценен отдих на своите гости, като всяка една от тях разполага с тераса, индивидуален климатик, сателитна телевизия, телефон, малък хладилник, електрическа кана за чай и кафе, сешоар, WiFi на територията на целия хотел. Хотелът разполага със стандартни двойни стаи и едноспални фамилни стаи с плъзгащи врати.

MEDIA Awards ‘2021: Bgtourism.bg получи наградата за най-добра онлайн медия за туризъм

Комплексът успешно съчетава лукс, комфорт, простор, активности и забавления за малки и големи, което го превръща в предпочитано място за незабравима лятна ваканция както за семейства с деца, така и за двойки или весела група приятели. Хотелът е част от авторитетната визитка на „Радина груп“.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията