Slide
Slide

Слънчев бряг. Броени часове остават до отварянето на новото морско бижу в Слънчев бряг. На 5 юни – събота, в 12 часа, първите си гости ще посрещне новото заведение на централния плаж в курорта – Laguna Beach Bar & Dinner. Уютна обстановка, невероятна гледка и обслужване без конкуренция са само част от предимствата на бара, който очаква своите посетители за щур купон и много забавление.

Алкохолни или безалкохолни коктейли, шейкове и лимонада са само част от напитките, с които може да се разхладите и да избягате от горещото слънце.

А ако се изморите след дълъг ден, прекаран на плажа, богатия избор в менюто гарантира, че няма да останете гладни – от паеля с морски дарове и рибни изкушения по традиционна рецепта, през паста и ризото, до неповторимите ребърца с BBQ сос.

Не пропускайте и специалитетите на заведението, като домашно приготвен чийзкейк, брауни, панакота и шоколадово суфле.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията