Slide
Slide

Слънчев бряг. „Сезонът започва трудно, но това е очаквано от всички ни. Първите чуждестранни туристи, които пристигнаха, откриват Слънчев бряг с типичния си красив плаж и подготвена инфраструктура“, коментира Златко Димитров, изпълнителен директор на дружеството. Първите чуждестранни посетители на най-големия курортен комплекс у нас са от Израел и Румъния. Очакват се туристи от Полша в идните дни.

Морските хотели на RIU домакинстват на имиджови конферентни събития

От 1 юни 2021 г. в Слънчев бряг започват да действат режимите и условията, които са необходими за безпроблемното протичане на летен туристически сезон 2021. Контролен режим на достъп, който се супервизира чрез девет броя КПП-та, както и от мобилни патрули. Паркирането в синя зона в комплекса също ще се заплаща след 1 юни 2021 г. на цена от 2 лв. на час. Тази година паркоместата в синя зона са увеличени на 1 100, със 100 нови места.

MEDIA Awards ‘2021: Bgtourism.bg получи наградата за най-добра онлайн медия за туризъм

Дейностите по обновяване на инфраструктурата, включват частична подмяна на настилката на Централна алея, както и във вътрешността на комплекса, нови тротоари и подновяване на асфалтова настилка на улици.

Национална кампания на Агенцията по заетостта ще подкрепя туризма

В това число и разширяването на улицата и изграждане на нов тротоар между хотел iHotel и хотел Platinum. Както всяка година продължават дейностите по поддръжка и озеленяване на градинки и зелени площи, дезинфекция и пръскане срещу комари и насекоми.

Време е за ваканция край морето! Един от най-желаните хотели в Слънчев бряг отвори врати (видео)

Очакванията са повечето обекти – хотели и ресторанти, да отворят в идните дни.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията