Slide
Slide

Сапарева баня. „През септември ще продължим с предложенията за една безплатна нощувка при резервация на три нощувки в дните между четвъртък и понеделник, 15% отстъпка от цената при седмичен престой и един безплатен масаж при резервация на три нощувки в дните между понеделник и четвъртък“, съобщи за Bgtourism.bg генералният мениджър на хотел „Петте елемента“ в Сапарева баня Весела Богданова.

Тя посочи, че наложените в момента ограничения  позволяват на обекта да работи, макар и не в пълен капацитет. „Нашият хотел разполага с големи общи площи, голяма конферентна зала и ресторант, което ни позволява да организираме корпоративни събития до 100 човека.

Спазването на дистанция при нас не е трудно и заради големината на СПА зоната и особено предимство имат откритите минерални басейни, които са особено атрактивни в по–хладните месеци.

Българските туристи се наслаждават на пълноценна и здравословна почивка в хотелско бижу в полите на Рила планина

През изминалите месеци бяхме домакини да подобни събития и създадохме добра организация, за да се състоят мероприятията, но и да се запази здравето на участниците“, добави Богданова.

Вкусно и здравословно: Хотел „Петте елемента“ в Сапарева баня посреща своите гости с ново и разнообразно меню

„За нас беше първи летен туристически сезон и то в епидемична обстановка, но смея да кажа, че стартирахме добре. Интересът към нашето място беше голям, а обратната връзка и отзиви в социалните мрежи ни зарадва особено много! Разбира се, че имаме още много за доусъвършенстване, но колегите работят с голямо желание да изпратим доволни гости и това не остава незабелязано“, сподели още генералният мениджър.

„За съжаление чуждестранните туристи и това лято бяха ограничени от различни рестрикции и остава за по-добри времена популяризирането ни сред тях. Имаме много посетители от Варна и черноморския регион, което ни радва изключително, тъй като не сме близка за тях дестинация“, каза Весела Богданова.

Тя сподели, че есента е прекрасна тук и е чудесен сезон за релакс в Сапарева баня. „Минералната вода при нас е с висока температура /изворът е 103 градуса/ и е много приятна в хладните дни. Съчетанието от пешеходни преходи в Рила /има изобилие от пътеки с различна степен на натоварване/, СПА процедури и минерална вода е изключително полезно за подсилване на имунитета и за подготовка за зимните месеци.

Районът ни е известен със Седемте рилски езера, но за кратките есенни дни има достатъчно и много красиви маршрути – до водопада Скакавица, до водопада в с. Овчарци, няколко параклиса има в близост до град Сапарева баня. Разбира се винаги е хубаво да се посетят и курортите в източна Рила – Боровец, Мальовица. Подготвяме нови СПА терапии, подходящи за есента и зимата. Всеки петък и събота вечер организираме джаз вечери с музика на живо, залагаме на доброто настроение като фактор за здраве“, посочи още мениджърът на един от най-успешните в региона хотелски комплекси.

Разгледайте възможностите за почивка или за провеждане на събития в хотела ТУК

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията