Slide
Slide

Кранево. 5-звездните хотели на „Терма вилидж“ в Кранево – Терма палас и Еко Терма, привличат гости през зимните месеци основно с балнео и СПА туризъм, съобщиха от ваканционното селище, което се намира на 30 км от Добрич и Варна. Заетостта през зимните месеци т.г. е със значителен ръст спрямо година по-рано. В комплекса остават в сила всички здравни мерки с цел предпазване на здравето на служителите и на гостите на двата хотела.

В Кранево ще има параклис, изработен в Солун

80% от гостите са от различни райони на България, следват туристите от Румъния, които обичат да пристигат за дълги СПА уикенди по всяко време на годината. Има единични резервации от гости от други държави.

В хотела през зимния сезон отбелязват, че постъпват основно индивидуални резервации от семейства. В момента спортни и бизнес събития не са във фокуса, най-вече заради противоепидемичните мерки в страната.

Великденска СПА ваканция край морето

Гостите се привличат с различни инициативи като звездни вечери, в които гостуват популарни изпълнители,  тематични вечери и др. Домакините предоставят на своите гости допълнителни възможности за развлечения и удобства по време на престоя им. Един от бонусите е, че гостите на „Терма вилидж“ получават безплатен вход до ледената пързалка по време на почти целия зимен сезон.

В Кранево продължава инициативата „Звездни вечери“, Анелия и Орлин Горанов ще гостуват в „Терма вилидж“

Ваканционният комплекс се подготвя за участие в туристическото изложение TTR в гр. Букурещ (Румъния) през февруари и в изложението MITT в гр. Москва (Русия) през март.

Сподели публикацията