Action Aquapark в Слънчев бряг получи наградата за най-добър аквапарк в България
Action Aquapark в Слънчев бряг получи наградата за най-добър аквапарк в България
Slide
Slide
Slide
Slide

Слънчев бряг. Аквапаркът в Слънчев бряг ще работи до 13 септември, съобщи за bgtourism.bg маркетинг мениджърът Христомир Куцаров. От 7-ми септември водната атракция в най-големия ни курорт има нови и атрактивни цени. Дневният билет за възрастен е намален от 34 на 30 лева, като цената за пропуска пада до 27.90 лева, ако бъде закупен онлайн.

На море през септември: Хотел в Слънчев бряг изкушава гостите си с безплатен аквапарк и с 30% отстъпка

Аквапаркът предлага и групови онлайн билети, като цените са съответно: за четирима души – 100 лева, за петима – 125 лева и за шестима – 150 лева. Семейните билети са: 65 лева – за двама възрастни + дете, 78 лева – за двама възрастни + две деца, 98 лева – трима възрастни + дете. Децата се водят до височина от 130 сантиметра.

Антония Мади – управител на хотел в Слънчев бряг: При съвременните туристи доминира желанието за нещо ново, различно и истинско

Цената на билета включва: ползване на атракции, съблекални и душове, надуваеми рингове, шезлонг и чадър (до изчерпване на наличните), онлайн билети не се продават на място в парка. Атракциите могат да работят на ротационен принцип, информират домакините. Още за Екшън Аквапарк можете да намерите тук, а за закупуване на онлайн билети тук.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията