Slide
Slide

Слънчев бряг. През септември цените в хотелите по българското Черноморие падат с повече от 30 процента. Първият есенен месец по традиция е топъл, слънчев и предоставя чудесна възможност за морска ваканция. Едно от най-добрите предложения е на AQUA NEVIS CLUB HOTEL в Слънчев бряг, който предлага безплатно и неограничено ползване на аквапарка в курорта, както и атрактивни цени за почивка.

Предложението на хотела на септември 2020 г. тук

„В края на август в българските курортите по традиция се забелязва чувствителен отлив на туристи – вероятно, защото основният контингент гости си заминава за началото на учебната година. От 1-ви септември настъпва времето на тези, които предпочитат почивката им край морето да премине по-спокойно, без жегата и многолюдните улици от разгара на сезона. Понижението на цените също не е за пренебрегване. Септември е особено подходящ за семейства с малки деца.

Септември е един прекрасен месец за море, така че всички наши гости на AQUA NEVIS CLUB HOTEL ще имат възможност да се насладят на безплатно и неограничено ползване на ACTION AQUAPARK, на топло море и на нашите специални предложения. Цените са с около 30 процента по-ниски от тези през август и гостите ни могат да получат една добра услуга на една по-добра цена“, заяви за bgtourism.bg управителят на хотела Антония Мади.

Антония Мади – управител на хотел в Слънчев бряг: При съвременните туристи доминира желанието за нещо ново, различно и истинско

Антония Мади – управител на хотел AQUA NEVIS CLUB HOTEL

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията