Slide
Slide

Банско. Студентският празник тази година преминава по-различно от традиционната обстановка за 8 декември заради пандемията и всички наложени мерки. В ход са и проверки от контролните органи. Основно се следи дали работят заведения, дали се спазват противоепидемичните мерки и наличието на групи над 15 души на едно място. Оправда се информацията от предварителното проучване на bgtourism.bg, че 90% по-малко резервации ще има тази година в Банско.

За 8 декември: Студенти заменят механите и дискотеките със СПА центрове

Най-често задавания въпрос е как се справяме с организацията и всъщност опазваме ли нашите клиенти. Подготовката ни за това събитие несъмнено беше много дълга, имахме ясни представи и варианти, в които допускахме, че ще бъде обявена втора вълна на пандемията. След обявяването на втората кризисна ситуация, бяхме принудени да насочим организацията си, моментално към ограничителни средства, с които трябва да се снабдим и да предоставим и на нашите клиенти.

Борис Карагеоргиев: Сега е моментът за високо ниво на дисциплина, за да съхраним събитията и резервациите през декември

8-ми декември в момента се провежда при една никога непредполагана форма, но заедно със спазването на всички мерки смятаме, че успяваме да се забавляваме и да погледнем на ситуацията с други очи. Естествено като организатори избрахме екипът ни да бъде в минимален състав, за да предотвратим неблагоприятни ситуации. Всеки член от него се заема със своята група, като и предоставя нужното съдействие. Всичките ни клиенти, които са гости на хотелите и част от нашата организация, са уведомени за наложените мерки от нас, а именно мерките, които са възложени от правителството„, заяви за bgtourism.bg туроператорът Борис Карагеоргиев.

Борис Карагеоргиев
Той изказа благодарност към гостите, които са им се доверили и избрали да празнуват с тях, въпреки обстановката.
„Силно се надяваме добрите времена да дойдат по-бързо, за да можем да осъществим и една прекрасна Нова година“, добави Карагеоргиев.
Студентите посочиха, че хотелът, в който са настанени, е спазил всички необходими мерки срещу разпространението на коронавирус. Празнуващите разнообразяват своя престой със СПА.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията