Slide
Slide

София. „Мега Банско е един от най-мащабните ни проекти и събитието, с което най-много се гордеем. Тази година за жалост не можем да организираме мероприятието по начин, по който да се разгъне в най-обемните си мащаби, но за сметка на това искаме събитието да се развие по най-благополучния начин. Работим усилено в тази насока, клиентите ни да останат доволни и сигурни в превантивните мерки, които искаме да наложим и ние като организатори. Всичко това го градим с високо ниво на дисциплина, за да запазим събитията и резервациите през декември. Тази година прогнозираме, че над 2 хиляди студенти ще изберат Банско, като дестинация, в която да отпазнуват студентския празник“, заяви за bgtourism.bg най-младият туроператор в България – Борис Карагеоргиев от Mistral Travel & Events.

Георги Митрев, Парк хотел Пирин: Време е да поставим във фокуса на нашето внимание превенцията с цел по-здраво нaселение

„Последният месец на годината е свързан с едни от най-хубавите празници, които празнуваме с приятели, колеги и със семейството си. През декември предстоят Никулден, Денят на Банкера, 8 декември, Коледа, Нова година и още много именни дни и празници, както и много тиймбилдинги, с които частните компании искат да изпратят годината. Това ще даде възможност на туроператорите в България за малка глътка въздух в тежката година, както и за много туристически обекти – хотели, заведения, конферектни зали и др., да работят. Ще съхраним много места, но всичко е свързано с нашата отговорност. Дали ще има празници, които да ни съберат или ще останем по домовете си – зависи от нас“, добави Карагеоргиев.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията