Slide
Slide

Боровец. Хотел Радинас Уей в Боровец предлага на своите гости да запазят почивката си за предстоящия зимен сезон (януари – март 2021) с 25% за ранни записвания.
Само за периода на повторното затваряне – от 28.11.2020г. до 22.12.2020 гостите могат да запазят стая или апартамент в хотела и да заплатят при пристигане.

Специалната отстъпка е без скрити условия, без ограничения и минимален престой. Няма изискване за плащане на предварителен депозит или друго предплащане.
Хотел Радинас Уей в Боровец планира да отвори след изтичане на срока на повторното затваряне (21.12.2020 г.), ако друг закон или заповед не забранява или ограничава такова отваряне.

В тази връзка, за целия зимен сезон (21.12.2020 – 31.03.2021 г.) в хотела се предприемат и се въвеждат следните противоепидемични мерки за оперативна дейност:

– Изхранването ще се осъществява на принципа на руум сервиз, или на сет меню (при изготвяне на определен график с предварителни записвания);
– Капацитетът на заведенията (ако закон или заповед не забраняват дейността им) ще бъде намален с 50% и ще бъде осигурена дистанция от 1,50м между облегалките на столовете/диваните;
– Уелнес центърът в хотела ще работи, с изключение на парната баня;
– Безплатният транспорт до центъра на к.к. Боровец и до лифта ще се осъществява по предварително обявен график, като се намалява капацитетът на буса наполовина, и се задължават гостите и шофьора да са с поставена правилно предпазна маска/шал или друго предпазно средство, покриващо носа и устата.

В сила ще останат и хигиенните препоръки на СЗО и Министерството на здравеопазването като: социална дистанция, лична дезинфекция, използване на правилно поставена предпазна маска или друго средство, покриващо носа и устата на закрити пространства, избягване на групови събирания и изолиране при чувство на отпадналост или наличие на суха кашлица, главоболие или висока температура.

Запознайте се с предложенията на хотела за Коледните и Новогодишни празници!

Коледен пакет 2020

Нова година 2021

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

*публикация

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Сподели публикацията