Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Slide
Slide
Хотел Casa di Fiore SPA & Medical 5* в Кранево
дом България София Новият шеф на летищата във Варна и Бургас се срещна за първи...

Новият шеф на летищата във Варна и Бургас се срещна за първи път с министрите на икономиката и транспорта

Slide
Slide

София. Франк Кванте – новият главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД (концесионер на летищата във Варна и Бургас), днес проведе първата си среща с ресорните министри, с които дружеството пряко работи –  Росен Желязков – министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, както и с Лъчезар Борисов – министър на икономиката. В работната среща участие взе и Николай Секалов – директор по координацията на Фрапорт.

Кванте използва възможността да изрази своята признателност за успешното партньорство и отношения, които дружеството поддържа с двете министерства.

Министрите бяха запознати лично от Франк Кванте с всички противоепидемични мерки, които се осъществявят на двете Черноморски летища, както и плановете за създаване на организация за лабораторно тестване на COVID-19 на територията на Летище Варна.

По време на срещата Кванте уточни, че „в тези взискателни времена е важно да си сътрудничим и да търсим възможности, от които и двете страни бихме могли да се възползваме“.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията