Slide
Slide

София. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) стартира кампания „Очакваме ви у дома“ за партньорство с българските общности и клубове зад граница, съобщиха от организацията. Хотели, заведения, магазини и други търговски обекти ще предоставят специални отстъпки от цената на своите услуги и продукти. От тях ще могат да се възползват сънародниците ни зад граница, както и представителите на етническите български малцинства в чужбина. Партньор на кампанията на БХРА е и Министерство на туризма.

„България Еър“ обяви нови полети и подобрено разписание между София и Варна

“Министерство на туризма приветства Вашата инициатива, да покажете на българите зад граница, че не са забравени и са важни за страната ни. В тази безпрецедентна криза е изключително важно да привлечем сънародниците ни като очаквани и желани туристи”, се казва в писмо на туристическото ведомство до БХРА, подписано от зам.-министъра на туризма Ирена Георгиева.

Всички клубове, сдружения и общности на българи ще могат да заявят карти от партньорската програма за лоялност на БХРА, които им дават право на намаленията. Картите са безплатни, като единствената сума, която се дължи за тях еднократно е тази, покриваща производствените разходи за самата пластика.

„България Еър“ пуска редовни полети до над 10 нови дестинации в Европа и Азия от пролетта

Предлаганите от хотели, ресторанти, механи, къщи за гости, магазини за техника, бензиностанции и други обекти, членове на БХРА и партньори на организацията, намаления са в размер до 50% от редовните цени.

Всички предложения, включени н кампанията, можете да разгледате тук – news.bhra-bg.org

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) вярва, че чрез кампанията „Очакваме ви у дома“  ще сме полезни на нашите сънародници зад граница и ще им предоставим още една причина да почиват в България и да опознаят нейните красоти.

Вече са изпратени писма до по-голяма част от българските общности в чужбина и всички сдружения, които искат могат да се включат в кампанията и да заявят своите карти за отстъпка, като изпратят email на адрес office@bhra-bg.org.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията