Снимка Planet Travel Center
Slide
Slide

Мале. Малдивите – една от най-екзотичните и желани дестинации сред българските туристи, посрещна над 100 000 туристи за първите 35 дни на годината, съобщават от местното министерство на туризма. Посочва се, че най-много пристигащи има от Русия, Индия и Украйна, както и от държави като Казахстан, Румъния, Франция, Германия, Великобритания, Чехия и САЩ. Много българи също в момента се наслаждават на прекрасна ваканция. С тях се свърза екип на Bgtourism.bg, за да ни разкажат за обстановката там.

„Създадена е много добра организация. Чувстваме се в безопасна среда. Всичко е много хубаво, евтино и безопасно“, споделят за Bgtourism.bg нашенци, които ни изпратиха и снимки от слънчевата дестинация.

Малдивите реализираха рекорд, след като посрещнаха 1 700 000 туристи през 2019 г. Амбицията им м.г. бе да минат 2 милиона души, но световната пандемия попари надеждите им. Резултатите от началото на годината дават основание на местните власти отново да очакват увеличение на посетителите.

В същото време още един български туроператор обяви чартърен полет. От 4 до 12 април Planet Travel Center ще отведе българските туристи до Малдивите, съобщи за Bgtourism.bg управителят Дарина Стефанова.

Полетът ще бъде изпълнен с AirBus 320 на “България ер”.

С предложението на Planet Travel Center може да се запознаете тук

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията