Slide
Slide

София. Вече 4 години цялостните високотехнологични решения за управление на онлайн продажби на TravelLine дават изключителни възможности на хотелиерите и в България! Ключовите функционалности, технологични връзки и качествен съпорт са в основата за постигане на отлични резултати!

Без значение дали Вие управлявате къща за гости, семеен хотел с 25 стаи, хотел с 80 помещения или верига хотели – резервационния модул Booking Engine, с дизайн спрямо сайта и корпоративна идентичност на комплекса, и каналния мениджър Channel Manager оптимизират процесите и автоматизирано продават 24/7, реализират повече резервации, повишена заетост, по-висок среден чек, на най-рентабилните точки за продажби!

73% от пътуващите търсят и сравняват хотели в Google, гостите търсят онлайн най-добри условия за настаняване и допълнителни услуги в условия на динамика и максимална защита от промяна в плановете по обективни причини в последния момент, в същото време хотелиерите имат необходимост от свеж ресурс, за да продължат успешно да предоставят най-добрата услуга!

TravelLine Bulgaria предоставя цялостни решения и облачно базирани инструменти за управление на онлайн продажбите за хотелски бизнес

Стефан Карапанчев, CEO TravelLine Bulgaria

2020 беше вълнуваща, непредвидима, търсеща и неповторима – донесе ни динамика, отговорни решения, които трябваше да бъдат взимани, съпричастност на екипите, съвместни и иновативни стъпки! И днес още по-активно работим, и превърнахме натрупания опит и вдъхновения в нова реалност в хотелиерството, споделя г-н Стефан Карапанчев, CEO TravelLine Bulgaria.

Всичко, което търсят гостите в процеса на онлайн резервиране на хотел, партньорите на TravelLine могат и заедно с екипа ни конфигурират. Всеки ден решенията ни стават все по-усъвършенствани, допълват се адаптивни функции, сложни ценови конфигурации, Smart Widgets, sensitive мотиватори и т.н., с гордост заявяват от TravelLine и продължат с няколко данни от обобщена статистика.

През 2020 приблизително 35 % от хотелите, които работят с решенията ни, реализираха ръст в онлайн продажбите – над 30 % спрямо 2019! Това е изключително за периода, през които заедно преминахме! 10 % от партньорите ни имат ръст от над 100 % в онлайн приходите 2020 спрямо 2019 на годишна база, повишен среден чек с над 20 % и 8 % по-висок бр. реализирани нощувки!

Цифрите доказват, че пътят е правилен и заедно сме още по-силни и подготвени за 2021,  и сме щастливи, да бъдем доверен и надежден партньор на уникални Комплекси и в България, и да имаме ресурсите да предоставим на нашите партньори да се докоснат до функционалности, за които дори не предполагат!

TravelLine Bulgaria ексклузивно съобщава в България чрез Национална информационна агенция Bgtourism.bg за своята:

ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА на TravelLine

Новите партньори – хотелиери на TravelLine при активиран Booking Engine само в рамките на няколко работни дни могат да продават през сайта си и да ползват 3 месеца безплатно още едно подходящо за тях решение с фиксирана такса!

За повече информация се свържете с екипа на TravelLine Bulgaria: https://travelline.bg тел. +359 885 302 994, +359 886 17 16 06, е-mail: welcome@travelline.bg

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

*публикация

Сподели публикацията