Slide
Slide

Трявна. Започна онлайн гласуването за туристическо лого на град Трявна. Вотът започна днес и ще продължи до 13 октомври на официалната страница на Община Трявна във Фейсбук. Чрез харесване на изображението на проекта, може да се гласува за избор на туристическо лого на град Трявна. 22-те допуснати до класиране предложения са публикувани само като графичен файл и номер, без да се споменават имената на участниците. Проектите са събрани в албум.

Официално! Потвърден е първият чартърен полет от България до Тунис за 2020 г.

Гласуването ще продължи до 16:00 ч. на 13.10.2020 г. Всеки ще има право да даде гласа си чрез харесване на снимката на проекта. Няма ограничения в гласуването, т.е. един човек може да подкрепи чрез гласа си повече от едно предложение.

Абакс започва своите чартъри и до Египет, първият полет е на 25 октомври

Събралият най-много харесвания проект ще получи 3 точки, този на второ място – 2 точки и третият – 1 точка. Оценките от онлайн гласуването ще бъдат взети под внимание при крайната оценка на журито.

Постъпилите в срок предложения за участие в конкурса бяха общо 26. Допуснати до оценка, т.е. отговарящи на всички условия проекти, са 22.

bgtourism.bg публикува осем от логата, които след първия ден събраха най-много гласове. Всички участници може да разгледате тук, както и да дадете своя вот.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията