снимка Руслан Йорданов

София. Wizz Air обяви отстъпка от 30%* днес. Промоцията е валидна за избрани полети, резервирани до полунощ, за всички пътници, до всички дестинации и при период на пътуване до 30 ноември 2020 г.

Всички полети се извършват при засилени хигиенни мерки, като самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.

Ако пътешествията с приятели и откриването на нови светове ви липсват или ви предстои неотложно бизнес пътуване, днес е моментът да посетите wizzair.com и да направите резервация на страхотна цена.

Разходете се из красивите, романтични улички на Франция, хапнете белгийски шоколад в Брюксел или се насладете на величествената архитектура на Копенхаген и Дания – сега е моментът.

Те са сред най-зелените страни на картата за планиране на пътувания на Wizz Air (Travel Planning Map) – новата, безплатна услуга, която авиокомпанията добави на сайта си, за да помогне на потребителите да селектират правилно дестинацията за следващото си пътуване.

Картата е иновативен инструмент за търсене, чрез който пътниците могат лесно да проверяват до кои локации в мрежата на авиокомпанията могат да летят и какви са актуалните действащи ограничения за пътуване, свързани с COVID-19.

Държавите, отбелязани в зелено, са тези, за които няма ограничения за влизане в страната по въздух.
Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от до 30%* е валидна единствено днес.

Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо приключение.

Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си – така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация.

Възползването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят със засилените хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.

Списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане.

От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

*30% отстъпка важи за цени без административна такса. Отстъпката от 30% е валидна само за определени полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Тази промоция важи на 8 октомври 2020 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST. Периодът на пътуване е ограничен, пътуванията трябва да бъдат осъществени до 30 ноември 2020 г. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията