Slide
Slide

Промоция за Лунна Нова Година в хотел в провинция Джъдзян в Китай вероятно ще предизвика реакции на ужас или наслада сред феновете на китайския “hot pot” (готвено със зеленчуци и месо).

Първият хотел в Хангжу, дом на горещ извор Yunman, е проектирал един от горещите си басейни, за да изглежда като една голяма човешка гореща вана. 
Хотелът твърди, че има за цел да популяризира здравословния начин на живот в навечерието на Лунната Нова година или пролетния фестивал, който започва през първата седмица на февруари. Подобно на истинското нещо, правоъгълният горещ извор е разделен на отделения, всяко от които е пълно с продукти като гъби, люти чушки, маруля, ябълки и банани.
Гостите на горещият извор могат да вечерят, докато се накисват.
Снимки, направени на горещия извор, показват, че туристите щастливо се държат на свобода, докато дъвчат масивни шишчета от месо и зеленчуци, които се намират през горещите басейни. (Да се надяваме, че този горещ съд е оборудван с висококачествена пречиствателна система.) 
За разлика от Ченгду или Чунцин, горещият пот вероятно не е първото нещо, което може да се свърже с град Хангжу. Но изобилието от горещи извори в планински район го превръща в популярна дестинация през уикенда, тъй като е само на два часа път от Шанхай.

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията