Slide
Slide

Варна. Концерт-спектакъл по повод 100 години от обявяването на Варна за курортен град ще се проведе на 10 юни от 19 ч. във Фестивалния и конгресен център.

Събитието е реверанс към вариететното изкуство

в България и към артистите от този жанр, допринесли за оформянето на музикалната развлекателна среда, обясни Соня Ангелова, директор на дирекция „Туризъм“.

Варна с богата празнична програма за 100-годишния си юбилей от обявяването на града за морски курорт

В програма ще участват певци и танцьори от екипа на „Арт денс”, „Даймъндс”- кристал баланс и светлинно шоу „Палячи”, танцовите формации “Rio Kids”, Kangoo Jumps, Клуб по спортни танци – Варна, Магично шоу „Паскал” и вокалният изпълнител Пепи Петерсен. Специално участие ще имат певецът Васил Петров и танцьорът Реми Тоин /Remi Toin/. Грамоти са подготвени за вариететни изпълнители-ветерани от Варна с принос към това изкуство.

Община Варна осигурява за туристи ваучери за безплатен достъп до два музея

Водещ на програмата и сценарист е Драгомир Драганов, а режисьор и хореограф – Нина Козина. Входът е свободен.

 Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията