Отмениха полета ви преди повече от година? Ето какво трябва да направите
Отмениха полета ви преди повече от година? Ето какво трябва да направите

София. Нидерландия отменя изискването за представяне на отрицателен PCR тест, както и задължителната 10-дневна карантина за пристигащите от България, считано от 4 юни 2021 г., съобщиха от МВнР.

По информация на българското посолство в Хага, страната ни преминава в “жълта” категория според класификацията на местните власти за разпространение на коронавируса. По тази причина нидерландските власти, считано от утре, разрешават и пътувания към България по несъществени причини.

Подборна информация за мерките, свързани с коронавируса, при  пътуване Нидерландия може да откриете на сайта на МВнР в рубриката «Коронавирусът – как да пътуваме» на следния линк: https://mfa.bg/bg/covid19map/Europe/Netherlands

При необходимост от съдействие българските граждани могат да се свържат с посолството ни в Хага на телефон: +31 70 358 46 88 или на имейл е-mail: Consul.Hague@mfa.bg

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE