Общината във Виена ще предложи хотелиерите да получат до 50 000 евро еднократна помощ заради коронавируса
Общината във Виена ще предложи хотелиерите да получат до 50 000 евро еднократна помощ заради коронавируса
Slide
Slide
Slide
Slide

Читателите на американското списание за луксозен туризъм и лайфстайл Condé Nast Traveler за трета поредна година избраха Виена за най-добра дестинация в Европа. 

Виена. В световната класация “Най-добрите големи градове” Виена се нарежда на четвърто място след Токио, Киото и Сингапур, а след нея остават Осака, Копенхаген, Амстердам, Барселона, Тайпе и Сидни.

Белведере, © Mario Lang

Артистична и изискана, Виена пленява с богатата си култура и история, пишат с възхищение за австрийската столица редакторите на Condé Nast Traveler. В периода между 1 април и 30 юни 2019 г. общо 600 000 читатели на американското и британското издание на списанието за луксозен туризъм и лайфстайл гласуваха за любимите си дестинации, хотели и забележителности по целия свят. След като години наред Лондон и Париж водеха класацията на най-добрите градове в Европа, през 2017 г. Виена ги изпревари за първи път, а 2018 г. и 2019 отново застава начело на класацията, съобщават за bgtourism.bg от Бюрото за международни връзки на Община Виена в София. Списанието Condé Nast Traveler е популярно не само в САЩ, където Виена е изключително любима дестинация, но то се счита и за една от най-престижните световни медии в областта на туризма.

Класацията можете да видите тук

#ОстанетеСиВкъщи

Сайтът bgtourism.bg с инициатива в подкрепа на туристическия бранш

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията