Riu Atol
Slide
Slide

Веригата RIU Hotels & Resorts има два хотела на Малдивите. Riu Atoll и Riu Palace Maldivas са съответно 4- и 5-звездни хотели и се намират на атола Dhaalu. И двата хотела предлагат на гостите апартаменти над водите на Индийски океан.

Двата хотела, разположени на два отделни острова, са свързани с впечатляваща 800-метрова пътека над водата. 72-те апартамента над водата в Riu Palace Maldivas са разположени от двете страни на тази алея.

Riu Atoll е раположен на частния остров Maafushi. Този 4-звезден Riu Classic хотел разполага с 264 стаи, 36 от които са над водата. Хотелът предлага основен ресторант „Dhoni”; италиански ресторант „Sophia“ и steakhouse „Beef Steak House“.

Той също така разполага с денонощен спортен бар, бар „Bodeberu“ и бар за плуване „Tequila“. За най-малките си гости, Riu Atoll има басейн, детска площадка и детски клуб RiuLand.

Riu Palace Maldivas е на съседния остров Kedhigandu. Този 5-звезден комплекс разполага със 176 стаи.

Riu Palace Maldivas

Що се отнася до кухнята, гостите в Riu Palace Maldivas могат да се насладят на баровете, ресторантите и всички услуги на съседния хотел Riu Atoll, а освен това имат изключителен достъп до основния ресторант „Palm“, който разполага с тераса, Fusion ресторанта „Krystal“ и японския ресторант “Yu Hi”. На разположение на гостите са бар „Paradise“, в близост до infinity басейн и зона за отдих. Този курорт предлага първокласни напитки, селекция от premium branded drinks в целия хотел и рум сервиз като част от 24h all incluve.

Riu Palace Maldivas

Riu Hotels & Resorts са обявени за хотели на годината в България

Вътрешният декор на хотелите е в синхрон с обстановката на Малдиви, с топли материали и добавяйки някои стъклени елементи, за да даде усещане за простор и да се възползва максимално от светлината и времето на тази дестинация. Те също така включват множество открити пространства, невероятните морски гледки, от всяка точка на острова.

Суитите и стаите се характеризират с леки нюанси на пясък и аквамарин, които предизвикват морето, с гледка към уникалните изгреви и залези, които могат да се видят в тази отдалечена и невероятна ваканционна дестинация.

Св. Валентин и много шоколад в RIU Pravets Resort през февруари

Комплексът разполага с пристан, уелнес център, предлагащ различни козметични процедури, както и безплатен фитнес. Отличното местоположение на двата райски острова предлага на гостите дълги, мечтани плажове, където те могат да се насладят на почивката си, както и водни дейности, в които могат да открият зашеметяващото морско дъно около Малдивите.

За повече информация: Riu Palace Maldivas и Riu Atoll.

за контакт – e-mail: jmgraven@riu.com

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията