Slide
Slide

Правец. Свети Валентин наближава и отново търсим най-подходящото място, за да се отдадем на романтика, релакс, да се насладим на кулинарни изкушения, да направим пълно презареждане на тялото си – с любимия до нас човек!

Любовта заслужава да бъде празнувана, а едно от най-подходящото за това място е много близо до София. 

И през тази година домакините от 4-звездния хотел RIU Pravets Resort, който традиционно предлага уют и топлина, много стил и красота, дава възможност на своите гости да си подарят оригинален и незабравим празник.

Любовта е на първа линия, но сред основните акценти е изборът на шеф Иванов – 4 степенно меню – лек старт, скариди, телешко и любовен десерт … – ден, в който гостите да забравят за грижите и калориите.

Riu Hotels & Resorts са обявени за хотели на годината в България

И не бройте калориите, а преди вечеря се възползвайте от предложението за Балийски Масаж за двама – 45 мин. /130 лв.
А свежият въздух, красивата природа и разходката край езерото ще обогатят романтичното ви бягство.

Нощувката на 14 февруари е на база полупансион – закуска и романтична вечеря на 4 степенно сет меню; безплатно ползване на басейн, и термална зона на SPA центъра;

А менюто е просто изкушаващо

Тортила от старо италианско сирене

с микс от салати, бейби доматки и прясна Моцарела с босилеково песто, Голяма скарида с биск с манго и капучино от кокосово мляко, Холандско  млечно телешко със сос  от хрян върху зелени аспержи и манатарки и десерт „Сърцето на Любовта“

А освен любовта през февруари на първа линия в Правец е Шокотерапия за цялото семейство

Опитвали ли сте дивеч, телешко, токачка или тиква с шоколад? Ако ли не, февруари е месецът да си го причините.

Мечтата на всяко дете е да се потопи в шоколад, сега е моментът да го изненадате с Детски масаж с шоколад.

А искате ли да се заредите с добро настроение и да се разтоварите от стреса с шокотерапия от ново поколение, която пробужда сетивата и възстановява хармонията на тялото и душата? Ако отговорът е Да, може да изберете от специалните шоколадови предложения

Шоколадов Масаж в стая

Този масаж е един от най-чувствените и глезещи тялото масаж.Масажът със шоколад е подходящ за всички, които искат да се заредят с добро настроение и да разтоварят стреса. Това е терапия от ново поколение, която пробужда сетивата и възстановява хармонията на тялото и душата.

Шоколадова Афродита

Процедурата се извършва със специална шоколадова смес. Шоколадът има успокояваш ефект, като по този начин намалява стреса и добринася за отпускането на тялото.

Масажът се извършва в турска баня на четири ръце.

Детски масаж с шоколад

Кадифена нежност за малките любители на вкусното вълшебство. При такъв масаж кожата е хидратирана и свежа. Шоколадът стимулира производството на хормона на щастието.

Св. Валентин в RIU Pravets Resort

За резервации: Тel: 02/902 41 03; Е-mail: reservationspravets@tts.bg

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията